Kiwi se z nějakého důvodu nazývá „čínský angrešt“ je také zelené, sladkokyselé, s drobnými semínky a je také ideální pro přípravu domácí marmelády.
nejOzon.cz
1. Pětiminutový dýňový džem Nejjednodušší způsob, jak udělat dýňový džem, je použít pětiminutovou metodu. Nevyžaduje mnoho námahy a umožňuje vám zachovat
nejOzon.cz
Mandarinky jsou zdrojem vitamínu C, vlákniny a betakarotenu. Jednou z možností, jak zachovat jejich blahodárné vlastnosti a osvěžující chuť, je udělat džem.
nejOzon.cz
Feijoa je bobule s jedinečnou vůní a chutí, připomínající jak jahody, tak něco citrusového. Vyrábí se z něj různé dezerty, ale i džem na zimu – čerstvý, jednoduše.
nejOzon.cz
Confiture je podobná marmeládě, liší se však způsobem přípravy. Dá se vyrobit z jablek, meruněk, brusinek a cibule – je z toho sladký dezert, který lze podávat k.
nejOzon.cz
Brusinky mají spoustu výhod. Je velmi užitečný, snadno skladný, s jedinečnou kyselostí. Shromáždili jsme recepty na brusinkový džem na zimu, ve kterém
nejOzon.cz