Mnoho hospodyněk stojí před otázkou, v čem kvasit zelí? Správný výběr nádobí totiž ovlivňuje kvalitu hotového pokrmu. Pojďme zjistit, jaké materiály zachovají
nejOzon.cz
Jak vybrat správný produkt Vychlazené ryby je nejlepší nasolit. Mělo by být elastické, s lesklými šupinami a růžovými žábrami. Vybírejte ryby s neporušenými
nejOzon.cz
Udit, zmrazit nebo nasolit ryby? Nečekaně velký úlovek vám může způsobit obtížné volby. Kouření není pro každého, je to dlouhý a obtížný proces.
nejOzon.cz
Nakládané okurky a rajčata, kysané zelí a zeleninový salát jsou výbornou dekorací na zimní stůl. Navzdory rozmanitosti nakládané zeleniny na pultech obchodů
nejOzon.cz
Proč se vyplatí doma solit růžového lososa? Doma solený růžový losos má mnoho výhod. Za prvé hodně ušetříte čerstvá ryba stojí méně než krájená a solená.
nejOzon.cz