Uzení ryb je poměrně jednoduchý proces, ale existují určité nuance. Je třeba si uvědomit, že léčba kouřem není vhodná pro každou odrůdu.
nejOzon.cz
Uzená ryba je lahodná pochoutka, kterou si snadno připravíte sami doma. Vše, co potřebujete, je udírna, trochu volného času a správné druhy ryb.
nejOzon.cz
Jaké jsou výhody a poškození sádla? Sádlo není považováno za nejzdravější produkt. Nedoporučuje se těm, kteří si hlídají váhu nebo chtějí jíst zdravě.
nejOzon.cz
Tajemství výroby lahodného domácího uzeného masa je ve správném dřevě. Můžete si koupit pořádný kus masa, dokonale ho marinovat, přivézt si do dače drahou
nejOzon.cz
Mnoho lidí neriskuje pořízení domácí udírny kvůli obtížím s jejím používáním. Vařit v něm vlastně není vůbec těžké. Prozradíme vám, jak udit maso, ryby
nejOzon.cz
Chuť uzeného kuřete je bohatá a chutná. Abyste si produkt užili, nemusíte jej kupovat hotový. Domácí uzená drůbež je zdravější a přirozenější.
nejOzon.cz
Pokud vaše duše a žaludek vyžadují prskající ražniči na grilu nebo pečenou rybu s chutným mřížkovým vzorem, ale nemůžete vyrazit do přírody, uspořádejte
nejOzon.cz