Site icon nejOzon.cz

Jak vařit uzené maso a ryby doma – Life hack od šéfkuchaře

Аватар автора

Pokud vaše duše a žaludek vyžadují prskající ražniči na grilu nebo pečenou rybu s chutným mřížkovým vzorem, ale nemůžete vyrazit do přírody, uspořádejte venkovskou večeři, aniž byste opustili byt. Šéfkuchař Sergey Kuznetsov sdílí tajemství přípravy masa a ryb s jemným kouřovým aroma.

Chcete-li posunout své domácí jídlo na další úroveň,

  1. Vezměte sušenou snítku rozmarýnu;

  2. Zapalte to;

  3. Vložte do trouby, kde se peče ryby nebo maso.

Tímto způsobem kouř zahalí celý prostor trouby a dodá vašemu pokrmu jemné kouřové aroma.

?

Upéct dorado se zeleninou a dejte na radu našeho šéfkuchaře kouřové aroma rozmarýnu dodá pokrmu pikantnost.

Přečtěte si také

Exit mobile version